halle2b_01af158b902b

Despre noi

LOCHER are doua fabrici de productie situate in apropiere de orasul Bolzano: una ce produce accesorii si componente pentru usi si obloane metalice pentru domeniul constructiilor. Cea de a doua fabrica, recent construita a fost conceputa pentru fabricarea de usi metalice.

Experienta de productie in sectorul de componente de usi si hardware, impreuna cu un studiu aprofundat si cunoasterea modului in care se comporta materialele si tehnologiile in caz de incendiu, au permis productia de usi de calitate care indeplinesc cele mai recente standarde. Acest standard european a fost acceptat o data cu retragerea standardului national UNI 9723 si inlocuit cu noul standard EN 1634.

LOCHER, produce toate componentele de usi. Incuietori, balamale, rame si toate celelalte accesorii. Toate componentele sunt riguros certificate si marcate CE prevazute de noile reglementari. Usile sunt prvazute cu un sistem avansat de tehnologii la partea interioara, ce este dezvoltat de LOCHER. Aceste caracteristici sunt conforme cu intentiile si principiile ce stau la baza procedurii marcajului CE, care, in viitorul apropiat va fi extins pentru intreaga usa.

LOCHER are facilitati de productie inovatoare, echipate cu sisteme de productie si prelucrare tehnologic avansate si flexibile. Toate produsele LOCHER sunt fabricate in conformitate cu procedurile de control a sistemului de calitate a standardului EN-UNI.

Usile fabricate de LOCHER sunt proiectate tehnologic pentru a asigura un transport optim si eficient pentru depozitare si instalare. Usile LOCHER dispun de o suprafata de contact a canatelor mai mare pentru a asigura suprapunerea usilor in conditii de siguranta, care evita pagubele din timpul trasnportului. Usile sunt fabricate conform sprcificatiilor pentru deschiderea spre stanga sau spre dreapta. Cu toate acestea usile LOCHER sunt reversibile pentru a simplifica operatiunea de instalare pentru usile fabricate la dimensiuni standard intr-un canat sau doua canate.

Alte informatii inovatoare le puteti gasi si in brosura noastra: principalele caracteristici ale acestui produs sunt fiabilitatea structurala si a rezistentei dovedite prin testele obligatorii de rezistenta mecanica si a ciclurilor de inchidere, impreuna cu testele si performantele rezistentei la foc de pana la doua ore conform noului standard european.

Modelul de usa ENDOOR, ce poate fi utilizat ca produs principal, reprezinta gama completa discponibila in prezent. LOCHER Srl planifica sa isi extinda gama de productie a usilor antifoc, multifunctionale si a tuturor accesoriilor relevante cu solutii atractive si tehnologii inovative. ENDOOR, ENDOOR pentru pereti din gips-carton, EnPlus si EnPlus pentru pereti din gips-carton, UNIFORM si MULTIPLAY usi reversibile – disponibile si in versiunea ce imita lemnul, in planificare, usi din otel si usi glisante.