de68251534

Caracteristici speciale a usilor antifoc LOCHER ENDOOR/ENPLUS

Usile metalice si accesoriile din aceasta brosura au fost certificate in conformitate cu noile standarde europene armonizate, care au fost puse in aplicare in legislatia italiana prin decret special. Principalele standarde si legislatie sunt rezumate in cele ce urmeaza.

Certificare

b7f38f9b10Eliberat cu cel mai recent standard european EN 1634 privind rezistenta la foc. Acesta este un bonus considerabil in comparatie cu usile certificate inca sub vechiul standard natoinal UNI 9723. De fapt, cumparatorul evita riscul de a inlocui usa in viitorul apropiat, asa cum s-a intamplat cu barele antipanica din cauza ”Decretul din 3 noiembrie 2003” publicat in Monitorul Oficial nr. 271 din data de 18 noiembrie 2004, care trebuie sa fie acum marcate CE sau inlocuite pana la 18 februarie 2011. Exceptie de la UNI 9723 ENDOOR pentru gips-carton, EnPlus pentru gips-carton.

Durabilitate

Verificate si testate conform standardului european EN 1191 produs de testara initiala si obligatorii, pentru a fi in masura sa se califice pentru testul de rezistenta la foc EN 1634. Acesta certifica faptul ca usa a rezistat numeroaselor teste mecanice si inchideri riguroase, impuse de acest standard european, inclusiv pentru sticla si este considerat ca fiind proiectat si construi la standarde foarte ridicate. O astfel de usa va servi pentru mai multi ani de utilizarea de zi cu zi in conditii dure.

Accesorii garantate

Toate accesoriile sunt deja certificate si marcate CE, asa cum este specificat legislativ. Controlul si gestionarea calitatii LOCHER asigura ca balamalele, incuietorile, regulatoarele de inchidere si toate accesoriile optionale cum ar fi barele antipanica, etc., sunt conforme cu standardele europene, asigurand astfel o fiabilitate ridicata.

Pretul

LOCHER nu costa mai mult decat orice alt produs similar de pe piata, care este certificat inca dupa vechea legislatie. Design de ultima generatie la un pret comparabil.

Finisaje


Suprafata neutra ecologic a usii LOCHER ofera un finisaj excelent si stralucire. Usile LOCHER garanteaza o suprafata optima si omogena, rezistenta la zgarieturi si agentii atmosferici, adica ploaie si soare.