Extensii de toc

SUB-TOC (FT)

Sub-tocul metalic ”Z” sectiunea 25/52, 5/20 mm, furnizat cu bridele de prindere cu mortar pentru prinderea uscata a usii prin surub. Furnizata cu suruburi, fara distantiere si gauri. Dimensiunea interioara a sub-cadrului corespunde cu dimensiunea golului de perete unde urmeaza a fi instalata usa. Finisajele pentru ramele laterale nu sunt furnizate. Furnizat numai pentru usile Multifunctionale.

Toc pentru montaj in tunel (CT)

Tub metalic galvanizat, sectiunea 30×50 mm, vopsit in culoarea usii si sudat de rama usii pentru o rama cadru ce poate fi montata pe suprafetele plate. (ex. Coridoare). Furnizat cu suruburi de fixare a ramai de cadrul metalic, fara dibluri sau distantiere sau gauri. Finisajele pentru ramele laterale nu sunt incluse. Furnizat numai pentru usile Multifunctionale.

PROFIL DE EXTINDERE (PRIN)

Profil metalic galvanizat, vopsit in culoarea usii, cu functie estetica a extinderii a cadrului usii cu 50 mm pentru a da impresia unui singur cadru, mai masiv, sau pentru pregatirea pentru instalarea cadrului PRAB. Furnizat cu suruburi de preindere a profiluilui de rama, fara gauri. Pentru pereti cu dimensiunea minima de 100 mm. Elementele de finisaj laterale nu sunt incluse.

PROFIL DE MASCARE (PRAB)

Profil metalic galvanizat, vopsit in culoarea usii, montat aditional elementului PRIN, ce imbraca complet zidul sau peretele. Furnizat cu bridele si suruburile de strangere. Poate fi folossit ca solutie pentrupartitiile de pana la o grosime de 40 mm, acesta solutie evita utilizarea suruburilor vizibile. Pentru peretii cuo grosime minima de 115 mm.

Profil SINGLE (PRUN)

Profil metalic galvanizat, vopsit in culoarea usii, poate fi folosit pe un perete cu grosimea determinata. Furnizat cu suruburile de fixare de cadrul metalic al usii fara gauri. Pentru pereti cu o grosime minima de 80 mm.

Profil ENPLUS +

Profil metalic galvanizat, vopsit in culoarea usii, poate fi folosit pe un perete cu grosimea determinata. Furnizat cu suruburile de fixare de cadrul metalic al usii fara gauri. Pentru pereti cu o grosime minima de 105 mm.