Transport, preturi si termene

Bunurile sunt transportate in vehiculele LOCHER ale companiei, de catre client sau de catre firme de expeditie. Dupa fiecare comanda, unde avizul este suficient, LOCHER va trimite o comunicare cu costurile livrarilor enumerate mai jos, impreuna cu greutatea si volumul bunurilor, pentru a permite clientului de a compara si a alege optiunea dorita.

Ridicarea de catre client de la fabrica din Bolzano

GRATUIT, incarcarea camioanelor este inclusa. Fabrica este situata la 10 km de iesirea de pe autostrada: este necesar sa traverseze orasul Bolzano.

Bunurile livrate la destinatie.

Clientul va primi la cere un pret al bunurilor livrate la destinatia acestuia.

Bunurile livrate la o alta destinatie.

Daca clientul a indicat o alta destinatie la lansarea comenzii, costurile de transport vor fi conforme cu acea adresa. In acest caz, clientul trebuie sa numeasca o persoana autorizata sau un reprezentant care sa descarce marfa si sa accepte bunurile.

Preturi si termene.

Preturile si conditiile comerciale sunt cuprinse in lista de preturi. Firmele interesate le pot cere prin fax sau email, unde trebuie sa mentioneze domeniul principal al activitatii, adesa exacta de livrare si toate datele necesare pentru a ne permite sa intocmim oferta de pret informativa.

Nota generala.

  • Toate informatiile continute in acest catalog pot fi modificate fara preaviz. Daca doriti informatii specifice trebuie sa complectati formularul de comanda LOCHER SRL.
  • Cumparatorul isi asuma responsabilitatea de a fi informat cu privire la orice reglementari si a legii cu privira la dimensiunea minima de trecere, gradul de rezistenta si de adecvare a certificatelor in functie de locatia de instalare (inclusiv externe) la utilizarea lor specifica. Daca aveti nelamuriri, este nevoie sa va documentati inainte de comanda.
  • Usile sint recomandate in principal pentru uzul la interior. Apa si soarele pot deteriora vopseaua si sticla.