Accesorii electrice

Electromagnet podea (E-PAV)

Electromagnet de podea E-PAV in carcasa metalica cu buton de eliberare usa. Opritor placat cu nichel si contraplaca articulata. Sursa de alimentare 24 VDC. Absorbtie curent 65 mA. Produsul este marcat CE si este conform stanardelor europene EN 1155.

Detector de fum si caldura (RIV-FC)

Detectorul de fum RIV-FC se monteaza impreuna cu centrala de control CEN-RFC. Detectarea caldurii se face fara emisii radioactive prin intermediul unei sonde termice electronic, in timp ce detectarea fumului se face prin intermediul unui senzor folosind principiul efectului Tyndall. Memorarea de alarma cu resetare si LED rosu. Tensiune de alimentare 12,6-28 VDC. Service la 6-8 luni pentru o functionare corecta.

Electromagnet de perete (E-PAR)

Electromagnet cu fixare de perete (E-PAR) in carcasa de plastic cu buton de eliberare usa. Pritor placat cu nichel si contraplaca articulata. Sursa de alimentare 24 VDC. Absorbtie curent 60 mA. Produsul este marcat CE si este conform stanardelor europene EN 1155.

Unitate de comanda (CEN-RFC)

Unitate de comanda (CEN-RFC) pentru controlul usilor rezistente la foc, cu functie integrata de detectare a caldurii si a fumului. Semnal de avertizare alarma optic, cu semn de foc luminos sisemnal acustic cu buzzer ce emite pe tonuri diferite. Pot fi montati pana la 6 electromagneti si 15-20 detectoare aditionale de fum si caldura. Sursa de alimentare 220 V 50 Hz, tensiunea secundara 24 VDC 500 mA. Dim. 200 – 290×120 mm.