Sistemul de control Acces SCA

Sistemul de control acces SCA include un dispozitiv electric pentru deschiderea manuala a usii atunci cand un impuls electric este primit. Acesta poate fi de tip urgenta SCA-ONU (o parte controlata) sau de tip normal SCA DUE (controlat din ambele directii). Functioneaza la 12 VDC. Absorbtie curent 500 mA. Pe partea exterioara a tocului este montat un terminal de care cumparatorul poate sa conecteze un buton sau o centrala de contor sau cititor de carduri (nu sunt incluse), poate fi echipata si cu un cronometru in cazul in care este necesara pentru a asigura o capacitate electrica si adecvata constanta.

SCA-UNO Sistem de control acces dintr-o singura directie.

SCA pentru evacuare in caz de urgenta poate fi echipat cu bara antipanica TWIST BM sau SLASH BM (sau cu maner antipanica). Atunci cand usa este inchisa cu cheia, accesul controlat vine montat dinspre partea cu balamalele adica de tragere: deschiderea din partea cealalta a usii este intodeauna posibila prin impingere folosind o bara abtipanica (sau maner antipanica). Atunci cand usa nu este incuiata sistemul de control acces este dezactivat. A se monta butonul sau centrala de control doar pe partea cu SCA. Versiunea cu control acces si pe partea de deschidere prin impingere este disponibila la cerere: aceasta poate fi folosita numai cu manerul antipanica MA sau bara antipanica TWIST BM sau SLASH BM, dar cu functionarea inversa.

SCA -DUE Sistem de control acces din amble directii.

SCA inchidere normala ce poate fi echipat cu manere normale pe ambele parti. Cand usa este incuiata cu cheia, accesul este controlat din ambele directii ale usii. Atunci cand usa nu este incuiata, sistemul este dezactivat. Butonul saucentrala de control acces se monteaza pe ambele sensuri de deschidere a usii.