Bare antipanica

Gama de bare antipanica LOCHER include Twist (TW) si Slash (SL) modele de culoare negru asa dupa cum puteti vedea mai jos si ALUX (nou). Toate barele antipanica sunt reversibile si sunt certificate CE conform normei europene EN 1125 si sunt furnizate impreuna cu instructiunile de instructiunile de instalare, utilizare si intretinere, i conformitate cu legea. Aceste bare antipanica pot fi folosite si pe canatul secundar cu tijele integrate pentru inchiderea usii. Cand bara antipanica este comandata impreuna cu usa, LOCHER, furnizeaza usile gata de instalare echipate cu incuietori cu sistem antipanica gata integrate. Cand se comanda doar barele antipanica (cu sau fara maner de cuplare pe partea opusa) pentru instalarea ulterioara pe usile LOCHER, cumparatorul trebuie sa dispuna sau sa comande separat incuietorile antipanica, pentru modelul SLASH trebuie sa comande placa de mascare si suruburile de prindere (daca sunt gauri de acoperit pe canatul usii) Codurile BM-BSP-BS-BMC-B dupa TW si codurile SL asa cum este ilustrat mai jos, identifica tipul de maner ce pot fi combinate cu bara antipanica pentru a creea seturi complete pentru canatele principale. Codul A identifica bara antipanica pentru canatul secundar. Barele antipanica sunt fabricate dintr-un plastic rezistent cu miez de otel, in timp ce barele sunt realizate din aluminiu anodizat, cu o forma naturala ovala, toate usor de asamblat, cu intretinere redusa si testate pentru a rezista la uzura multi ani.

Bara antipanica de iesire in caz de urgenta – SLASH

423148b6fc

fs

Bara antipanica de iesire in caz de urgenta – TWIST

e0c1ce2d18

Barele antipanica Twist (TW) si Slash (SL) cu baza ALUX (nou). Impreuna cu bara, si plasticul colorat in nuanta le aluminiu creaza o unitate omogena de argint cu o aparente placuta si moderna. Un maner de baza ALUX este montat si pe partea opusa a usii, disponibil in versiuni variate BM-BSP-BS-BMC-BC.

Dimensiuni – Marcaje

12ab0fa8b6

dd

Regulatorul de inchidere

Usile in doua canate echipate cu bara antipanica trebuie echipate cu regulatorul de inchidere ce permite usii sa functioneze corect chiar daca usa este deschisa impingand numai canatul secindar doar.

dd

Manere