Orificii de ventilatii

Orificiile de ventilatii pentru usile intr-un canat si canatul principal al usilor duble, dispuse in forma triunghiulara in colturile opuse ale canatului pentru a pastra reversibilitatea usii. Pasaj aer cca 200 cm2

Grile metalice de ventilatie

Lamele metalice dispuse orizontal pe cadrul metalic, cu sau fara plasa de insecte pentru usi intr-un canat sau doua canate, fabricate din otel galvanizat si furnizate in aceeasi culoare a usii. Disponibile la diferite dimensiuni in forma dreptunghiulara asa cum sunt indicate in lista de pret, distanta minima fata de marginea canatului este de 200 mm. Directia de deschidere a usii trebuie specificata la lansarea comenzii. Grila de ventilatie este amplasata de obicei in partea superioara a usii.

Grile de ventilatie din plastic

Grile de ventilatie pentru usi intr-un canat sau doua canate fabricate din plastic, cu dimensiunea de 482 x 97 H mm, pasaj aer cca. 250 cm2. Directia de deschidere a usii trebuie specificata la lansarea comenzii. Grila de ventilatie este amplasata de obicei in partea inferioara a usii.

Ferestre

Ferestre fixe pentru usi intr-un canat sau doua canate cu rama din cauciuc EPDM si geam laminat 3+3 mm. Disponibile in forma circulara, cu diametrul de 300 mm, sau forma dreptunghiulara, 300 x 500 H mm, colturi rotunjite. Directia de deschidere trebuie specificata la lansarea comenzii. Frestrele sunt amplaste la partea superioara a usii.