Accesorii

Cilindrii

Cilindrii profil european, inaltimea 33 mm, latimea superioara 17 mm, latimea inferioara 10 mm. Furnizati ca accesoriu optional, lungimea 40+40 mm, pentru a fi montati in locul insertiei cheie tip patent. Furnizati in lungime de 40+10 mm ca articol inclus la barele antipanica poate fi folosit la barele antipanica. Furnizat cu 3 chei si surub de fixare, poate fi codat.

Garnitura de cauciuc (GFF)

Garnitura de cauciuc fabricata din EPDM de culoare negru, furnizat la comanda, in pachete de usi intr-un canat sau doua canate sau in role la comanda in metri liniari. Instalata prin presarea in canalul de rama si pe tronsonul cadru dupa instalarea usii.

Placa de otel inoxidabil

Placa de otel inoxidabil satinata, grosimea de 0,8 mm, livrat nemontat cu banda adeziva pe amble fete pe de o parte pentru fixarea ulterioara pe usa, cu decupaj pentru maner sau bara antipanica, pentru usi intr-un canat sau doua canate, apasati si trageti in lateral. Mentionato dimensiunea dorita in momentul comenzii. Inaltime 230 mm.

Placa otel inoxidabil de protectie

Placa de otel inoxidabil satinata, grosimea de 1 mm, livrat nemontat cu banda adeziva pe amble fete pe de o parte pentru fixarea ulterioara pe usa, cu decupaj pentru maner sau bara antipanica, pentru usi intr-un canat sau doua canate, apasati si trageti in lateral. Mentionato dimensiunea dorita in momentul comenzii. Inaltime 230 mm.

acc4_01

Inchizator de usa superior (CPS)

Inchizator de usa CPS cu operator tip rack cu brat unghiular. Reglaj dublu pentru viteza de inchidere si impactul la inchidere. EN 3-5 Culoare argintie. Produsul este marcat CE si este conform normei standard EN 1154.

Inchizator de usa superior (CPG)

Inchizator CPG cu came si sina de ghiadj. Reglaj dublu pentru viteza de inchidere si impactul la inchidere. EN 2/4/5. Culoare argintie. Produsul este marcat CE si este conform normei standard EN 1154.